top of page

frågor & svar

Hur blir jag kund hos er? 

Om du är intresserad av ett engångsuppdrag eller abonnemangstjänster bokar du ditt kundbesök direkt på hemsidan eller ringer oss på 018-51 51 00, eller mejlar på info@fejax.se

För abonnemangstjänster börjar vi med ett kostnadsfritt hem,- eller kontorsbesök där vi går igenom dina önskemål och berättar mer om hur vi på Fejax arbetar. 

 

Får man samma person som kommer varje tillfälle?

Fejax´s mål är kontinuitet. Som kund har du samma personal, veckodag och tid för tjänsten. Vid semestrar eller sjukdom ser vi till att du får en vikarie som genomgått samma rekrytering och utbildning som ordinarie personal.

Vad händer om jag inte är nöjd med tjänsten?

Vi har kvalitetsgaranti på våra tjänster. Om du av någon anledning inte tycker att vi har utfört tjänsten så som vi har kommit överens om, försöker vi åtgärda det. 

Vad innebär ett hemstädningsabonnemang?​

Ett hemstädningsabonnemang innebär att vi kommer hem till dig och städar regelbundet under vardagar mellan klockan 7-15.00

Ombokning är möjlig om det sker 5 arbetsdagar i förväg. Ditt ombokade servicetillfälle sparas i en timbank där max 2 tillfällen får sparas. Dessa innestående timmar kan användas för en rad andra tjänster som Fejax erbjuder, såsom storstädning, fönsterputsning, strykning och tvätt. Infaller städtillfället på en röd dag kontaktar vi dig för att i möjligaste mån boka om det. 

Vad ingår i en storstädning?

Fejax har satt ihop ett antal moment som ingår i storstädningen. Är det något du saknar eller om du vill prioritera vissa moment kan vi självklart ordna det. Antalet timmar för storstädningen beror på bostadens storlek, utseende och behovet av insatser. Läs mer här.

Vad ingår i en flyttstädning?

Fejax flyttstädning är en omfattande rengöring av bostaden. I vår flyttstädning ingår alltid fönsterputs. Läs mer här.

Hur fungerar skattereduktionen?

From den 1 juli 2009 gäller direktavdrag för hushållsnära tjänster vilket innebär att du bara betalar 50 procent av arbetskostnaden vid köptillfället. Fejax administrerar din skattereduktion direkt med Skatteverket.

Hur arbetar Fejax med säkerhet?

Vid anställning begär vi bl.a. utdrag från polisens belastningsregister och all personal arbetar under sekretess. Fejax har väl utvecklade rutiner för hantering av nycklar och larm och andra känsliga kunduppgifter.

bottom of page