top of page

GOLVVÅRD 

Låt oss hjälpa er att ge nytt liv åt ert golv -  

anlita Fejax i Uppsala för golvvård.

Börjar golven se tråkiga ut eller vill ni bara ge dem ett bättre skydd?

Vi vet att alla typer av golv lätt kan se slitna ut och  förlora sin lyster. Golvvård gör inte bara golven rena, utan skyddar de även mot slitage och ökar livslängden. Att ha rena och fräscha golv är dessutom en  viktig pusselbit för totalupplevelsen. 

Vi är specialister på golvvård och den golvvård vi utför är utformad för att rengöra och underhålla alla typer av golv - allt från stengolv, plastmattor och linoleummattor. Olika golv behöver olika golvvård och behandling. Därför arbetar vi med olika tekniska lösningar för att nå bästa resultat för just den golvvård som ditt golv behöver och den ytskiktsbehandling som passar dina behov och ditt verksamhetsområde. Oberoende vilket material ditt golv är har vi kunskapen och de rätta verktygen för att leverera ett mycket gott resultat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad kostar det? 

Kostnaden för att utföra en golvvård åt er beror givetvis på hur stora ytor det rör sig om, och vilket material.Vi kommer gärna och tittar på era golv för att kunna ge er en prisuppgift, vilket givetvis är gratis. Kontakta gärna oss för mer information så kontaktar vi er så snart vi kan. 

Parkettgolv

 

 

 

 

 

FÖRDELAR MED GOLVVÅRD 

  • Det gör golvet mycket snyggare och förhöjer helhetsintrycket.

  • Ökar livslängden på golvet

  • Det gör att smuts och bakterier inte kan få ordentligt fäste i ojämnheter och sprickor, som de annars hade kunna få.

Varför Fejax?

MER ÄN 20 ÅRS ERFARENHET                                                             

Fejax har utfört kontorsstädning sedan 1992

åt hundratals företag i Uppsala. Så hur man 

städar kontor och får er att trivas lite extra

kan vi. Kontakta oss så berättar vi mer!

NÖJD-KUND GARANTI                                                            

Vi garanterar att kontorsstädningen blir professionellt utfört och med vår omfattande nöjdkund-garanti ser vi till att du som kund blir nöjd. Kvalité uppnås genom att alltid lyssna på dig som kund och åtgärdar alltid om eventuella brister uppstår.

MILJÖVÄNLIG STÄDNING                                                         

För att uppfylla behoven för både nuvarande och kommande generationer har vi ett ansvar. Därför lägger vi på Fejax stor vikt vid hållbarhet och arbetar ständigt med visionen att minimera den påverkan vi har på vår miljö genom att använda jordens resurser på ett klokare sätt.

FÖRSÄKRADE

                                                          

Om en olycka mot förmodan skulle vara framme är vi alltid noga med att ha en försäkring som täcker skadorna. Och självklart är våra anställda fullt försäkrade.

Golvvård i Uppsala 

Ett golv som sköts på rätt sätt håller längre! Olika golv behöver olika golvvård och behandling. Därför arbetar vi med olika tekniska lösningar för att nå bästa resultat för just den golvvård som ditt golv behöver. 

Anlita oss för professionell golvvård.  

 

GOLVVÅRD I UPPSALA sedan 1992

ANLITA PROFFS PÅ GOLVVÅRD.

Vårt arbete inleds alltid med en grundlig maskinrengöring sedan utför vi  behandlingar steg för steg för att återställa den golvyta och finish som behövs för golvet. 

HÅLLBARHET

ETT GOLV SOM SKÖTS RÄTT HÅLLER LÄNGRE.

Det är inte bara företag och offentliga miljöer som behöver behandla sina golv - även du som bostadskund. Man behöver inte överdriva frekvensen på golvvård, men vi rekommenderar ca en gång om året.

 

Regelbunden golvvård har flera fördelar: det gör golvet mycket snyggare och förhöjer intrycket, det ökar livslängden på golvet och det gör att smuts och bakterier inte kan få ordentligt fäste i ojämnheter och sprickor.

bottom of page