top of page

hitta STÄDGLÄDJE med marléne eriksson 

Med Fejax VD och städexperten Marléne Erikssons som både syns i TV4, SVT, tidningar och radio får du hjälp med att göra städningen både enklare, roligare och mer miljövänlig! Giftfria medel som citron, ättika och bikarbonat räcker långt för att få ditt hem skinande rent. Det du behöver är bara knepen som visar dig hur du ska gå till väga för att använda dem. 
 

STÄDGLÄDJE 

SKAPA ETT HEM ATT TRIVAS I 

Städglädje hjälper dig göra städningen både enklare, roligare och mer miljövänlig! Med fokus på giftfria medel som citron, ättika och bikarbonat och gamla tubsockor (!) går Marléne Eriksson igenom alla rum och ytor för ditt hem. 

Hur du tacklar damm, kvalster och lort, hemmets 10 värsta snuskfällor, rätt rengöring för ditt golv eller tips på en snabbstädning när det plötsligt ringer på dörren är bara några axplock ur innehållet. Till varje rum i huset får man veta vilka städprylar som behövs, vad som bör städas varje dag och hur du gör en grundligare veckostädning. Allt så snyggt, enkelt och pedagogiskt upplagt så att städlusten verkligen infinner sig.

Städexperten Marléne Eriksson svarar också på en mängd frågor kring fläckar, rengöring av stora prylar och oönskad lukt. Det finns inte ett städproblem som Marléne inte har en lösning på. Med den här boken blir det enkelt att ha det rent och fint hemma och skapa ett hem att trivas i.

vill du köpa ett signerat exemplar av marléne eriksson´s bok städglädje? 

För att beställa en eller flera signerade böcker av Marléne maila antal, adress och eventuell hälsning till till info@fejax.se

Städglädje - Marléne Eriksson.jpg
bottom of page