KONTORSSTÄD

Öka trivseln med en ren kontorsmiljö! 

En ren kontorsmiljö är en förutsättning för att medarbetare ska trivas. Vi på Fejax genomför en rad olika kontorsstäd i Uppsala där kvalitetsbegreppet är genomgående och vi sätter alltid dig som kund i fokus. Vi anpassar kontorsstädningen efter era önskemål och behov. Vi utför kontorsstädning veckovis eller varje dag och enligt en plan som passar er verksamhet. Vill ni kan vi även sköta trappstädning, ta hand om växter, fylla på med förbrukningsmaterial eller annat som ökar trivselfaktorn och produktiviteten.

Och självklart använder vi alltid miljövänliga städprodukter när vi städar era lokaler!

Vad ingår?

I en kontorsstädning ingår precis det ni vill. Vi kommer givetvis med rekommendationer baserat på erfarenhet men era egna behov känner ni bäst själva. I många fall får verksamheten styra behovet. Enklast är att vi träffas och tillsammans gör upp ett schema för hur just ni vill lägga upp er kontorsstädning. 

 

MER ÄN 20 ÅRS ERFARENHET                                                             

Fejax har utfört kontorsstädning sedan 1992

åt hundratals företag i Uppsala. Så hur man 

städar kontor och får er att trivas lite extra

kan vi. Kontakta oss så berättar vi mer!

Varför Fejax? 

MILJÖVÄNLIG STÄDNING                                                         

För att uppfylla behoven för både nuvarande och kommande generationer har vi ett ansvar. Därför lägger vi på Fejax stor vikt vid hållbarhet och arbetar ständigt med visionen att minimera den påverkan vi har på vår miljö genom att använda jordens resurser på ett klokare sätt.

NÖJD-KUND GARANTI                                                            

Vi garanterar att kontorsstädningen blir professionellt utfört och med vår omfattande nöjdkund-garanti ser vi till att du som kund blir nöjd. Kvalité uppnås genom att alltid lyssna på dig som kund och åtgärdar alltid om eventuella brister uppstår.

FÖRSÄKRADE

                                                          

Om en olycka mot förmodan skulle vara framme är vi alltid noga med att ha en försäkring som täcker skadorna. Och självklart är våra anställda fullt försäkrade.

 
Vill ni kan vi även sköta trappstädning, ta hand om växter, fylla på med förbrukningsmaterial eller annat som ökar trivselfaktorn och produktiviteten.

ÄR NI INTRESSERAD AV STORSTÄDNING

AV ERT KONTOR?

Att utföra en grovrengöring då och då mår alltid lokalerna bra av. Vi har mångårig erfarenhet av storstädning. Läs mer om det här.

FEJAX AB

Vi skapar en enklare vardag för våra kunder!

Har sedan 1992 varit en ledande aktör inom

städbranschen och har en ständig tillväxt av nya kunder.  

info@fejax.se 

018-51 51 00 

Vardagar 07-15.30

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • YouTube - Black Circle