top of page

FEJAX AB

-EN ren miljö SEDAN 1992- 

Fejax i Uppsala har sedan 1992 gjort sina kunders vardag enklare. Vi är idag en ledande aktör inom städbranschen i Uppsala med en ständig tillväxt av nya kunder. Framgången förklaras av att våra engagerade medarbetare målmedvetet erbjuder service anpassade till kundernas behov där kvalitén alltid står i fokus.  

Företagets VD och grundare Marléne Eriksson arbetar aktivt i företaget, och utöver att vara VD är hon flitigt anlitad som städexpert i TV och media. Hon har i fler framgångsrika säsonger varit programledare för både Rent Hus och Sveriges städmästare. Vidare medverkar hon i TV4´s nyhetsmorgon, diverse radiokanaler samt tidningar för att ge ut städråd och allmänna husmorstips. Hon har även gett ut boken Städglädje tillsammans med bokförlaget Nordstedts. 

 

Vision

Att vara ledande inom städbranschen i Uppsala 

Värdeord ​

Kvalité

Kundfokus 

Flexibilitet

Hållbarhet  

FEJAX GRUNDARE

& SVERIGES STÄDEXPERT

MARLÉNE ERIKSSON 

Hon har medverkat i flera tv-produktioner för både SVT och TV4 där städning har legat i fokus. Förutom att ha blivit utnämds som Sveriges städexpet har Marlene Eriksson även grundat Fejax AB. 

HÅLLBARHET & KVALITÉ 

Fejax är ett företag som tar hållbarhet & kvalité på allvar! 

För att uppfylla behoven för både nuvarande och kommande generationer har vi ett ansvar. Därför lägger vi på Fejax stor vikt vid hållbarhet och arbetar ständigt med visionen att minimera den påverkan vi har på vår miljö genom att använda jordens resurser på ett klokare sätt. Vi väljer endast städmaterial och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och försöker att alltid städa smart och undviker att slösa på resurser i onödan.

NÖJD-KUND GARANTI 

Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med oss.

Därför erbjuder vi alla våra kunder100% nöjdkund-garanti.

bottom of page