FEJAX AB – För ren miljö

Låt våra engagerade medarbetare erbjuda er bäst tänkbar service anpassade efter era behov. 

Fejax har sedan 1992 gjort sina kunders vardag enklare. Vi är idag en ledande aktör inom städbranschen med en ständig tillväxt av nya kunder. Framgången förklaras av att våra engagerade medarbetare målmedvetet erbjuder service anpassade till kundernas behov. 

Företagets VD och grundare Marléne Eriksson arbetar aktivt i företaget och utöver att vara VD är hon flitigt anlitad som städexpert i TV och media. Hon har i fler framgångsrika säsonger varit programledare för både Rent Hus och Sveriges städmästare. Vidare medverkar hon i TV4´s nyhetsmorgon, diverse radiokanaler samt tidningar för att ge ut städråd och allmänna husmorstips. 

 

Vision

         

 

 

Värdeord ​

      

Kvalité 

Kundfokus

Flexibilitet

Att vara den ledande inom städbranschen i Uppland​

HÅLLBARHET & KVALITÉ 

Fejax är ett företag som tar hållbarhet & kvalité på allvar! 

För att uppfylla behoven för både nuvarande och kommande generationer har vi ett ansvar. Därför lägger vi på Fejax stor vikt vid hållbarhet och arbetar ständigt med visionen att minimera den påverkan vi har på vår miljö genom att använda jordens resurser på ett klokare sätt. Vi väljer endast städmaterial och metoder som ger minsta möjliga miljöpåverkan och försöker att alltid städa smart och undviker att slösa på resurser i onödan.

NÖJD-KUND GARANTI 

Vi sätter alltid kunderna i fokus och erbjuder alltid nöjd-kund garanti.