top of page

Marlene Eriksson 

Utnämnd som Sveriges städexpert och Fejax grundare

C30A6712.jpg

"Jag älskar att städa! Inte bara för att få rent och fint, utan finner verkligen glädje i själva städningen. Det är få saker som jag tycker är så tillfredsställande som att städa och att kunna hjälpa andra med att få en enklare vardag. Sedan 1992 driver jag städbolaget, Fejax AB, i Uppsala. Det har gjort det möjligt för mig att på heltid ägna mig åt det jag brinner för. Att jag hamnade i städbranschen var ingen slump.

Jag har alltid tyckt om att ha ordning och reda omkring mig, men det var när jag, tillsammans med mina barn, var på bio och såg hur smutsigt det var som jag bestämde mig för att ta saken i egna händer och starta ett städföretag.

 

Som inkallad städexpert i tv, TV4 Nyhetsmorgon och i tidningar har jag under åren kommit i kontakt med hundratals människor över hela landet och jag har genom dem förstått hur stressad och jagad man kan bli av tidspressen och känslan av att aldrig hinna ifatt! Och när röran växer, dammråttorna jagar runt på golven och disken tornar upp i köket är det lätt att känna sig övermäktig. Lyckligtvis är oreda i hemmet en av de enklaste stressorsakerna att lösa! (Till skillnad från ”verkliga” problem, som kris på jobbet eller trassliga relationer.) Ett riktigt bra tips är att inte ta på sig hela jobbet själv – ta hjälp av ett företag som brinner för att hjälpa dig med en enklare vardag.”

 – Marléne Eriksson, grundare av Fejax AB

bild_fönster.jpg

fejax grundare

& städexpert i tv4 

INKALLAD SOM SVERIGES STÄDEXPERT. 

Marléne medverkar återkommande som städexpert på TV4 Nyhetsmorgon. Där inspirerar hon tittarna och ger kunskap om allt inom städning och tvättning. Som alltid med hennes personliga twist av smarta "genvägar", life-hacks och husmorsknep. 

SE NEDAN FÖR KLIPP
klipp från  marlénes medverkan i tv4
 
TV4
Marlene Eriksson gästar Nyhetsmorgon och visar hur man kan städa med hjälp av ättika. 
 
TV4
Marlene Eriksson gästar Nyhetsmorgon och visar hur man vårstädar. 
 
TV4
Marlene Eriksson gästar Nyhetsmorgon och lär ut tittarna hur man får allt som luktar illa att dofta gott. 
 
TV4
Marlene Eriksson gästar Nyhetsmorgon och lär ut tittarna hur man miljövänlig rengöringsspray . 
bottom of page