top of page

Vill du arbeta tillsammans med oss?

Se nedan för lediga tjänster

Just nu söker vi lokalvårdare 

Vi på Fejax är ett stabilt, ambitiöst företag med stort intresse för service och kvalité som drivs av att tillsammans skapa bästa möjliga kundservice.

Fejax har sedan 1992 haft en ständig tillväxt av nya kunder och vi är idag en ledande aktör inom städbranschen- Framgången förklaras av att våra engagerade medarbetare målmedvetet erbjuder service anpassade till kundernas behov och där vi alltid värnar om vår personal. 

 

Om jobbet

Som lokalvårdare på Fejax spelar du en viktig roll – att ge våra kunder bästa möjliga service.

I rollen som lokalvårdare ingår bl.a. hemstädning, kontorsstädning och flyttstädning runt om i Uppsala.

Du kommer att få arbeta med ett varierande och roligt arbete där det finns möjlighet att både jobba självständigt eller tillsammans med andra. Vi önskar att du är serviceinriktad, flexibel och har ett ödmjukt sätt gentemot våra kunder och kan ta ansvar. Du behöver ha ett öga för detaljer, kunna följa instruktioner, arbeta metodiskt och vara lojal mot dina arbetskamrater samt vara en god representant för Fejax. Eftersom våra instruktioner för städning är på svenska bör du behärska svenska, grundnivå i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av städning meriterande men inget krav.

Vi värnar om vår personal och har en personalpolicy som innehåller viktiga delar såsom utbildning, individuell lönesättning, försäkringar m.m. Städerfarenhet eller annan typ av serviceyrke är ett plus, men inget krav.

 

Om dig

Vi tror att du är en ambitiös person som inte är rädd för att hugga i där det behövs. Du trivs och är bra på att jobba strukturerat och är ansvarsfullt. Då många av våra objekt kräver att du är social, ser vi gärna att du är positiv och glad. Du är bra på att kommunicera i tal, framförallt på svenska men behärskar även engelskan väl.

 

Kvalifikationer

  • Kan börja 06.45

  • Du kan jobba 4-6 h per/dag eller mer

  • Körkort är inte ett krav, men ett plus

 

Vi erbjuder

  • Möjlighet att få jobba med service

  • Centralt kontor ett stenkast från Centralstationen i Uppsala

  • Fantastiska arbetskamrater

 

Tillträde och ansökan
Vi intervjuar kandidater kontinuerligt. Skicka in din ansökan till desiree.fejax
@gmail.com

 

bottom of page