top of page

Coronaviruset

information MED ANLEDNING AV CORONAVIRUSET (COVID-19)

Vi på Fejax ser allvarligt på smittspridningen och för oss är det viktigt att vi vidtar de åtgärder vi kan för att vi och vår omvärld ska känna oss trygga. God hygien är grundläggande för att förebygga smitta och undvika att sprida smitta vidare. Grundläggande städrutiner och hygienrekommendationer syftar till att förebygga smittspridning av virus och bakterier vilket tillämpas vid all städning på samtliga av våra objekt. På Fejax har vi väldigt goda hygienrutiner och med anledning av den rådande situationen har vi informerat alla våra medarbetare om hur de ska agera för att minimera risk för smittspridning med hänvisning till Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Vi följer löpande utvecklingen och de riktlinjer som kommer från våra svenska myndigheter. All ny information som vi bör förhålla oss till och nya beslut som fattas kommer att uppdateras löpande. 

Vi säkerställer att vi är friska 
Vi är alltid noga med att våra personal är frisk när de jobbar - men extra noggranna nu. Om man känner av minsta förkylningssymptom eller liknande blir man sjukskriven tills man är helt frisk. Detta för att inte ta några som helst risker för smittspridning.  ​

 

Vi utför städningen som vanligt

Vi städar som vanligt hos våra kunder! I förebyggande syfte uppmanar vi våra kunder att höra av sig till oss oss om det finns misstanke om eventuell smitta eller om du har haft kontakt med smittad person. Om så är fallet bokas städtillfället om. 

Våra riktlinjer till vår personal 

  • Samtliga lokalvårdare ska skydda händerna med handskar och munskydd när vi utför hemstäd. Efter städningen ska handskarna antingen rengöras och torkas eller så ska handskarna bytas ut.

  • Oavsett att handskar använts är det krav på att samtliga lokalvårdare tvättar händerna noggrant i varmt vatten i minst 30 sek efter varje objekt.

  • Toaletter och kök städas med desinfektionsmedel vid kontorsstäd. 

  • Städredskapen ska rengöras ordentligt med desinfektionsmedel efter städningen.

Just nu lägger vi extra mycket fokus på att torka ytor som ofta vidrörs
Avtorkning av tillexempel:

  • Handtag

  • Lysknappar

  • Kranar

  • ​Diskbänk ​

Inbokade städtillfällen

Många arbetar hemifrån dessa dagar eller behöver vara hemma med friska barn vars skolor håller stängt och det går naturligtvis jättebra för vår del att du eller din familj är hemma när vi kommer hem till er.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar tveka inte på att kontakta oss.

 

Måndag-fredag kl. 07-15.30

Tel: 018-51 51 00

Mail: info@fejax.se

Om du inte är kund idag men vill starta veckostädning nu eller framåt så kontakta oss här.

bottom of page